søndag 6. november 2016

Stort og (altfor) smått

Genseren i forrige innlegg har vært på pause en stund. Plutselig fant jeg ut at det ikke er så lenge til jul, så jeg satte i gang mitt eget lille juleverksted. Trodde jeg.

Først ble det strikket et skjerf til Kirkens Bymisjon og ei venninne heklet et. Synes de ble skikkelig fine, og det var godt å se at de nådde målet sitt om 10.000 skjerf. Det er en utrolig god følelse av å være med å gjøre noe håndfast, ikke bare betale seg til god samvittighet. Jeg har stor sans for å bidra med deg jeg kan, og ikke minst være en del av noe større som blir utrolig bra til slutt.
Så var det gårsdagens blemme da, jeg hadde samlet opp en del ting som skulle toves, og dro til med en 40 graders vask med vanlig sentrifugering. Et par tøfler som jeg tok på meg med en gang for å strekke til rett størrelse; yes disse ble bra, tenkte jeg.Men hvor er vottene jeg puttet i maskinen? Nederst i maskinen lå det 4 små klumper, som etter en treningsøkt i tøy og bøy så slik ut:


Passer ikke til en 2-åring en gang, steinharde, kompakte ubrukelige greier.

Til slutt, og heldigvis, et tovet vinveske som jeg tredde en vinflaske nedi med en gang.Jaja, da har jeg lært "the hard way" :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar